Sjuklingarnas tid

Tycker att såhär mot vintern så går allt och alla och blir sjuka.
Alex är så förkyld man kan bli, och jag är magsjuk. Det skulle ju sitta fint om vi dessutom gav våra baciller till varandra också. Men det har vi nog redan gjort, frågan är bara om de bestämmer sig för att sätta sig på systemet eller inte. Förhoppningsvis inte, jag känner mig tilltäckligt slut och äcklig av att vara magsjuk.
Alex var små förkyld redan när vi var hos hans föräldrar, jag började känna mig dålig under natten. Så det blev inte så mycket sömn, har sprungit på toaletten ett flertal gånger, och tillslut drog jag ut täcke och kudde till soffan. Så jag slapp väcka Alex varje gång jag for upp, haha.

Nu har jag dock en hink bredvid mig, har hitills inte behövt använda den idag (peppar, peppar...) men man vet ju aldrig. Som sagt så mår man ju inte så bra direkt.

Men, men. Det är inget att göra åt det!
Bara att ta det och hoppas att det går över snart, för vem gillar att vara sjuk?

Det som är komiskt är att vi inte direkt tar hand om varandra nu när vi båda är sjuka. Vi må dela luft, hem och sovrum... men jag tror inte Alex vill att jag gör i ordning mat åt honom. Risken finns redan att jag smittar honom utan det ;)

Ska återgå till mitt slö-surfande. Och lyssna på lite musik. Och se på tv. Vem har sagt att vi killar inte kan koncentrera sig på flera saker samtidigt?

Fars dag, som vilken annan jävla dag på året

Visst, grattis till alla bra pappor där ute. Men jag är säker på att många inte förtjänar att gratuleras.
Jag har under åren varit bitter under fars dag. För min egen pappa förtjänade aldrig ett grattis, han var ju ingen bra far i och med att jag levde i misär tills jag drog från min hemstad. Mors dag var aldrig något bättre i och med att hon lämnade mig i sticket.
I år har det faktiskt vart en trevlig dag. Följde med Alex till hans föräldrar för att fira, och det var kul. Det är när man ser en sån "tight" familj som man känner sig både ledsen och glad. Ledsen i och med att jag inte har fått uppleva det, men så jäkla glad att jag nu är en del av det.
Klickar verkligen Alexs familj, och de verkar tycka om mig. Speciellt hans mor, gud vad bortskämd man blir här.
Vi köpte till och med en present till honom, men det blev kombinerad med födelsedagspresent eftersom han fyller år om ett par dagar. Så han har nu fått sig en extern hårddisk till sin dator, enligt Alex så har han klagat ett bra tag på att all plats tar slut.
Så vi har blivit bjudna på underbar middag idag, och diskuterat gay-bröllop.

Alex: "Nicko var faktiskt med och betalade presenten, det är ju ändå din födelsedag snart också!"
Alexs far: "Åhå, vad trevligt! Man får tacka, men man kanske blir styvfarsa snart, eller?"
Alex: "Men gud, ta det lite lugnt va?"
Jag: "Ja vi har inte vart tillsamans sååå länge än, haha."
Alexs far: "Men åh, jag som ville se om ett gay-bröllop var mycket olikt ett heterobröllop."
Alex: "Öh, vad förväntar du dig egentligen?"
Alexs far: "Ja men ni vet... lite mer... piffigt! Upp-piffat och extraordinärt!"
Jag: "Ja för både jag och Alex är ju verkligen 'piffiga' av oss..."
Alexs mor (som precis kommer in i rummet): "Och vad pratar ni om?"
Alex: "Vårat extraordinära upp-piffade bög bröllop."
Alexs mor: "...va?!"

Fy fan vad vi skrattade, det ser inte alls lika kul ut i text, och jag är säker på att jag har skrivit fel på x-antal ställen, men det var ungefär så det gick till. I vilket fall som helst så kom vi fram till att det är på tok förtidigt att diskutera bröllop, om vi nu någonsin ens vill just gifta oss haha!
Och jag undrar vad Alexs käre far hade för mentala bilder. Typ allt är rosa, halvnakna manliga servitörer och massor av "bling bling" och detaljer?

I vilket fall som helst har det vart en bra dag, och nu ska vi sova. Alex ska upp tidigt imorgon för att jobba, och jag ska... äh... vet inte. Klicka runt på platsbanken i jakt på jobb antar jag. Och fixa lite mer hemma, det är fortfarande riktigt rörigt här efter flytten!

Jaja, grattis far. Ska komma ihåg att skända din grav om jag någonsin besöker den, bara så du vet att jag tänker på dig ibland. Fast inte goda tankar då, hoppas du har det förjävligt vart du nu än är, hur hemskt det än låter.

Nej då, jag är inte bitter :)

Heting

Den som inte håller med om att Gerard Butler är snygg måste det nästan vara något fel på. Enligt mig så är han helt gudomlig! Om det är en skådis som alltid får mig att nästan tappa hakan av snygghet så är det just Gerry.

Så. Jäkla. Snygg.

Ja, jag har pojkvän. Han är också jävligt snygg. Men jag får väl tycka att flera är snygga för det? Han bara skrattar åt mig när jag sitter och ser på film med Gerry. Eller suckar. Såg precis på den underbara filmen P.S. I love you och har både skrattat, grinat och drägglat under filmens gång. Älskar filmen av hela mitt hjärta.
Egentligen var jag helt bestämd på att lägga upp en bild från den "sexiga" dansen han gör i filmen, eller ett klipp. Men det jag hittade på youtube gick såklart inte att bädda in i ett blogginlägg, fan då.

I vilket fall som helst så tycker jag om Gerard Butler, om ni inte hade fattat det.
Om jag inte hade varit ihop med Alex, och Gerard Butler var gay så skulle jag lugnt ha satsat.
Han må snart bli 41 (13 november!!), och jag är 23... men vafan. Snygg som fan är han, det måste ni väl i alla fall hålla med mig om?

Jag har en känsla av att Alex kommer tröttna på mitt tjat om min käre Gerry. Men det får han leva med, och han vet att han själv är mannen i mitt liv, så han har inte direkt något att oroa sig för... eller? ;)

 

Ni ser vad lustigt. Jag har inte uppdaterat på över en månad och när det väl kommer en så berättar jag inte alls om vad som hänt sen senast, nej då jag sitter och får mentala orgasmer av att kolla på Gerard Butler. Jag får nog ta en ordentlig uppdatering om mitt liv någon dag. Fast jag är mitt i en flytt just nu! Så det kanske tar någon vecka.

Gerard Butler, hot or not?
Du skulle bara våga säga nej din jävel!


RSS 2.0